Hrvatski English Deutsch Česky Italiano Slovenski Spain Hungarian
 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • Icici

  Kamo otici na odmor? Teško pitanje, ali vrlo jednostavan odgovor:
  Hrvatska, Kvarner, Opatijska rivijera, Icici, Apartmani Buila.

  Zašto Hrvatska?
  Nevjerovatno je koliko je prirodnih ljepota i dobrih ljudi smiješteno na tako malom prostoru.

  Zašto Kvarner?
  Suvremenim autocestama za samo nekoliko sati stici cete na Kvarner iz Budimpešte, Bratislave, Praga, Beca, Munhena, Milana, Ljubljane... Bez granica. Hrvatska je u EU.
  I to nije sve. Smješteni na Kvarneru, za samo sat ili dva vožnje možete posjetiti jedinstvene i raznovrsne destinacije u okruženju: svijetski poznata Plitvicka jezera, prelijepe Brijune, bisere jadrana Kornate, carobnu Istru sa najmanjim gradom na svijetu, anticki grad Pulu sa rimskim amfiteatrom, gradove Porec, Rovinj, otoke Krk, Cres, Mali Lošinj i još puno toga.

  Zašto Opatijska rivijera?
  Na to pitanje odgovor su dali prvi turisticki nomadi koji su vec prije 170 godina došli na ovo podrucje prepoznavši blagodati i ljepote ovog podneblja . Predvodile su ih mnoge okrunjene glave (austrijski car Franjo Josip I, rumunjski kralj Karlo I, njemacki car Wilhelm II itd.) te mnoge poznate licnosti onog doba ( Cehov,Jesenjin,Isadora Duncan, itd.) . Tako je Opatija postala zacetnicom turizma na ovim prostorima pa i danas ponosno nosi ime „Kraljica hrvatskog turizma“

  Zašto Icici?
  Nekad malo ribarsko mjesto danas su Icici najpoželjnija destinacija obiteljskog turizma na Kvarneru. Jedinstvenom šetnicom uz more (lungo mare)za samo dvadesetak minuta stižete do Opatije s jedne strane ili do starog grada Lovrana sa druge strane. Na tom putu nalazi se bezbroj uvala i prirodnih plaža pogodnih za one koji traže osamu. Za one druge sklonije druženju ili za obitelji sa djecom tu je velika javna plaža koja vec godinama nosi plavu zastavu.  Na njoj ce svatko naci ono što mu najviše odgovara: sitni šljunak, beton, pijesak i trava. I veliki i mali naci ce na plaži ponešto za igru i zabavu. Tobogani, vrtuljci, ljuljacke, vožnje pedalina ili kanua sigurno ce oduševiti djecu, a oni malo veci mogu zaigrati odbojku na pijesku, ili vaterpolo u moru, a mogu provoziti i jet ski ili osjetiti adrenalin u vuci sa padobranom (parasail). A poslije igre slijedi predah uz neko pice, kavu, sladoled ili pak uz neki ukusni domaci specijalitet u jednom od restorana. I naravno, za sve to, i još puno toga, ne morate napustiti plažu. Na plaži cete naci baš sve što vam može zatrebati.
  A ako se pak poželite „odmoriti“ od mora i kupanja za samo pola sata vožnje možete doci u potpuno drugi svijet, u svijet bajkovitog parka prirode planine Ucka. Tu možete letjeti na zmajevima, ili se voziti prelijepim biciklistickim stazama, ili planinariti, ili jednostavno šetati.
  Icici su spoj planina i mora, dva razlicita svijeta na jednom mjestu.

  Zašto „Apartmani Buila“?
  Možemo vam ponuditi više odgovora: oaza mira i netaknute prirodne ljepote okružene šumom; prekrasan pogled na kvarnerski zaljev; prostrano parkiralište natkriveno vinovom lozom; terasa sa šternom starom više od 100 godina; lijepo uredeni vrt; 3 grill terase natkrivene kiwijem. Pogodnost za obitelji sa djecom jer cca. 2000 metara kvadr atnih zelenih površina oko kuce pruža velike mogucnosti za veselu a prije svega sigurnu djecju igru. I sve to na samo 350 metara od mora
  Ipak pravi odgovor na ovo pitanje morat cete sami potražiti. Zato dodite, dragi gosti, neka naš dom bude i Vaš. A mi cemo se kao Vaši domacini silno truditi da Vaš boravak ucinimo što je moguce ljepšim. Najveca nagrada za naš trud bit ce Vaše zadovoljstvo.
  DOBRO  DOŠLI!        Obitelj Buila.Linkovi & Kontakt


Zlatko Buila
A. Dminaka 42 , Icici Hrvatska
51414 Icici
zlatko.buila@ri.ht.hr
Telefon/Mobitel:
+385 (0) 91 526 5831 / +385 (0) 51 704 339