Hrvatski English Deutsch Česky Italiano Slovenski Spain Hungarian
 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • DOBRO DOŠLI!

 • Icici

  Kamo otići na odmor? Teško pitanje, ali vrlo jednostavan odgovor:
  Hrvatska, Kvarner, Opatijska rivijera, Ičići, Apartmani Buila.

  Zašto Hrvatska?
  Nevjerovatno je koliko je prirodnih ljepota i dobrih ljudi smiješteno na tako malom prostoru.

  Zašto Kvarner?
  Suvremenim autocestama za samo nekoliko sati stići ćete na Kvarner iz Budimpešte, Bratislave, Praga, Beča, Munhena, Milana, Ljubljane... Bez granica. Hrvatska je u EU.
  I to nije sve. Smješteni na Kvarneru, za samo sat ili dva vožnje možete posjetiti jedinstvene i raznovrsne destinacije u okruženju: svijetski poznata Plitvička jezera, prelijepe Brijune, bisere jadrana Kornate, čarobnu Istru sa najmanjim gradom na svijetu, antički grad Pulu sa rimskim amfiteatrom, gradove Poreč, Rovinj, otoke Krk, Cres, Mali Lošinj i još puno toga.

  Zašto Opatijska rivijera?
  Na to pitanje odgovor su dali prvi turistički nomadi koji su već prije 170 godina došli na ovo područje prepoznavši blagodati i ljepote ovog podneblja . Predvodile su ih mnoge okrunjene glave (austrijski car Franjo Josip I, rumunjski kralj Karlo I, njemački car Wilhelm II itd.) te mnoge poznate ličnosti onog doba ( Čehov,Jesenjin,Isadora Duncan, itd.) . Tako je Opatija postala začetnicom turizma na ovim prostorima pa i danas ponosno nosi ime „Kraljica hrvatskog turizma“

  Zašto Ičići?
  Nekad malo ribarsko mjesto danas su Ičići najpoželjnija destinacija obiteljskog turizma na Kvarneru. Jedinstvenom šetnicom uz more (lungo mare)za samo dvadesetak minuta stižete do Opatije s jedne strane ili do starog grada Lovrana sa druge strane. Na tom putu nalazi se bezbroj uvala i prirodnih plaža pogodnih za one koji traže osamu. Za one druge sklonije druženju ili za obitelji sa djecom tu je velika javna plaža koja već godinama nosi plavu zastavu.  Na njoj će svatko naći ono što mu najviše odgovara: sitni šljunak, beton, pijesak i trava. I veliki i mali naći će na plaži ponešto za igru i zabavu. Tobogani, vrtuljci, ljuljačke, vožnje pedalina ili kanua sigurno će oduševiti djecu, a oni malo veći mogu zaigrati odbojku na pijesku, ili vaterpolo u moru, a mogu provoziti i jet ski ili osjetiti adrenalin u vuči sa padobranom (parasail). A poslije igre slijedi predah uz neko piće, kavu, sladoled ili pak uz neki ukusni domaći specijalitet u jednom od restorana. I naravno, za sve to, i još puno toga, ne morate napustiti plažu. Na plaži ćete naći baš sve što vam može zatrebati.
  A ako se pak poželite „odmoriti“ od mora i kupanja za samo pola sata vožnje možete doći u potpuno drugi svijet, u svijet bajkovitog parka prirode planine Učka. Tu možete letjeti na zmajevima, ili se voziti prelijepim biciklističkim stazama, ili planinariti, ili jednostavno šetati.
  Ičići su spoj planina i mora, dva različita svijeta na jednom mjestu.

  Zašto „Apartmani Buila“?
  Možemo vam ponuditi više odgovora: oaza mira i netaknute prirodne ljepote okružene šumom; prekrasan pogled na kvarnerski zaljev; prostrano parkiralište natkriveno vinovom lozom; terasa sa šternom starom više od 100 godina; lijepo uređeni vrt; 3 grill terase natkrivene kiwijem. Pogodnost za obitelji sa djecom jer cca. 2000 metara kvadr atnih zelenih površina oko kuće pruža velike mogućnosti za veselu a prije svega sigurnu dječju igru. I sve to na samo 350 metara od mora
  Ipak pravi odgovor na ovo pitanje morat ćete sami potražiti. Zato dođite, dragi gosti, neka naš dom bude i Vaš. A mi ćemo se kao Vaši domaćini silno truditi da Vaš boravak učinimo što je moguće ljepšim. Najveća nagrada za naš trud bit će Vaše zadovoljstvo.
  DOBRO  DOŠLI!        Obitelj Buila.Linkovi & Kontakt


Zlatko Buila
A. Dminaka 42 , Ičići Hrvatska
51414 Ičići
zlatko.buila@ri.ht.hr
Telefon/Mobitel:
+385 (0) 91 526 5831 / +385 (0) 51 704 339